Aanmelden

Bent u benieuwd naar hoe De Dukdalf haar leerlingen voorbereid op een prachtige en leerzame toekomst? Wilt u weten welke ondersteuning De Dukdalf biedt voor ieder van haar leerlingen? En wilt u graag zien hoe De Dukdalf haar leerlingen laat uitdagen in expliciete vakken, zoals handvaardigheid, muziek, ICT of gym? Volg u dan dit stappenplan en wie weet zien we u en uw kind snel!

1. Neem contact op via p.russchenberg@dukdalf-leiden.nl om een rondleiding in te plannen.

a. Wij reageren gebruikelijk binnen vijf werkdagen.

2. Kom samen met uw kind naar De Dukdalf voor de ingeplande rondleiding.

3. Houd uw mail goed in de gaten. Na de rondleiding nemen wij contact met u op.

b. Bij een mogelijkheid van plaatsing kunt u een nieuwe afspraak inplannen om een aanmeldingsformulier op te halen of sturen wij u een digitaal exemplaar.

4. U kunt het formulier op de afgesproken datum ophalen en/ of vul de benodigde informatie schriftelijk/ digitaal invullen.

5. Lever deze, voorzien van uw beider handtekening, in op De Dukdalf (niet in de brievenbus).

6. Wanneer uw kind 3 jaar is, krijgt u een uitnodiging voor Social Schools, zodat u alvast kan beleven wat er op De Dukdalf gebeurt.

7. Houd uw berichten in Social Schools goed in de gaten, want ongeveer twee maanden voordat uw kind vier wordt, ontvangt u een bericht in welke stamgroep uw kind is geplaatst. Daarbij zijn enkele formulieren toegevoegd die wij graag retour ontvangen.

Vul deze digitaal in volgens de instructie en plaats ze als bijlage bij uw bericht.

Na ontvangst neemt de groepsleerkracht contact met u op om een intakegesprek af te spreken en worden met u afspraken gemaakt wanneer uw kind, voor in totaal 5 dagdelen, mag komen wennen.

8. Op de 4e verjaardag van uw kind, mag hij/ zij vijf dagen per week naar onze school en starten met een geweldige tijd op onze school De Dukdalf!

 

NB. aanmelden is alleen mogelijk na het intakegesprek op school.
Schoolgids 2022-2023